A Parlament előtt a baloldali vezetésű Főváros zavaros ingatlanügye!

A napokban bombaként robbant a hír, miszerint a Főváros balliberális vezetése eladná a Városháza épületét.
Az egyre sokasodó bizonyítékok ellenére Karácsony Gergely tagadja a szándékot, ami két feltételezésre ad okot. Az egyik persze rosszabb, mint a másik.
A főpolgármester vagy nem mond igazat vagy nem tudja, hogy a háta mögött milyen játszmák zajlanak. Mindkettő a jelenlegi budapesti vezetés alkalmatlanságát jelenti, de ezzel nekünk, itt élőknek már számtalanszor kellett sajnos szembesülnünk.
Azért azt tegyük hozzá, hogy a balliberális vezetők “vagyongazdálkodási elveihez” nagyon is passzol a mostani történet, az ország vagy az éppen rájuk bízott vagyonok kiárusítása bevett baloldali módszer. Nem számított sosem nekik, hogy mi az, ami a magyar gazdaság és társadalom működéséhez szükséges, amikor azokat elkótyavetyélték.
Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül. Eladták a Bakonyi Erőművet, a Budapest Bank-részvényeket, a Dédász-,
Dégáz, Égáz-, Kögáz-, Tigáz-, Digáz-részvényeket, a Démász Rt.
részvényeit, a Fővárosi Gázművek. Fővárosi Vízművek,
Gyulai Húskombinát, Postabank-részvényeket, a Rába Magyar Vagon- és Gépgyár, Titász, HungarHotels, Hungarocamion-részvényeket. De erre a sorsra jutott a Konzumbank, a Magyar
Hitelbank, a Mahart, a Pécsi Vízmű, az MKB Bank és a Nemzeti Tankönyvkiadó is.
Ezek után az a minimum, hogy a baloldal tisztázza a helyzetet, ezt kértem mai parlamenti felszólalásomban is a budapestiek nevében.